ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ

recovery

Η Ολιστική Θεραπεία Απελευθέρωσης Ψυχοσωματικών APD –  Addressing Psychosomatic Diseases στοχεύει στην απομάκρυνση της αιτίας των συμπτωμάτων που αντιμετωπίζει ο ασθενής βάση της πάθησής του, χρησιμοποιώντας τεχνικές από 5 Ολιστικές κλασικές παραδοσιακές μορφές θεραπείας. Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία, Τεχνικές Διαλογισμού, Yoga, Reiki, Ορθομοριακή Διατροφολογία & Βοτανοθεραπεία σε μία μοναδική συνταγή που απολαμβάνει ξεχωριστά ο κάθε θεραπευόμενος!

Η λέξη ολότητα σημαίνει «Όλον» το σύνολο δηλαδή. Σκοπός της Ο.Θ.Α. APD είναι η Ολιστική αντιμετώπιση μίας παθησης δουλεύοντας ταυτόχρονα όλο σύνολο του ατόμου. Ψυχή, Σώμα & Πνεύμα εναρμονίζονται με την ισορροπία. Η διαφορά της ολιστικής θεραπείας απελευθέρωσης APD σε σχεση με την κλασική ολιστική θεραπεία είναι ότι η πρώτη έχει πιο γρήγορα, άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα και αυτό γιατί συνδυάζει 5 είδη ολιστικών θεραπείων και δρα ταυτόχρονα σε κάθε επίπεδο της ύπαρξης ξεχωριστά.

Μπορούν να την δοκιμάσουν όλοι! Σε υγιείς οργανισμούς επιφέρει ευεξία και αρμονία, ενώ σε περιπτώσεις πάθησης προσφέρει υγεία, ζωτικότητα και απάλυνση του πόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *