Ηλεκτροβελονισμός

  O ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες είναι μια σύγχρονη και απολύτως ακίνδυνη μέθοδος, η οποία επιτυγχάνει τα αποτελέσματά της. Ερεθίζοντας τα αντανακλαστικά σημεία των διαφόρων οργάνων και λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε εξισορρόπηση, χαλάρωση και αποκατάσταση των διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού.

Που βασίζεται ο ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες;

  Ο ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες βασίζεται στις αρχές του κλασσικού βελονισμού. Επομένως σχετίζεται με τη γνωστή κινέζικη θεραπευτική μέθοδο. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της μεθόδου αυτής, το σώμα ο διαπερνούν οι ενεργειακοί μεσημβρινοί. Συνδέονται με όλα τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος, αλλά και με το περιβάλλον. Αυτό το τελευταίο ας μη μας παραξενεύει. Αρκεί να θυμηθούμε τη λειτουργία της αναπνοής, η οποία άμεσα μας συνδέει με τον περιβάλλοντα χώρο. Στόχος η εξισορρόπηση της ενεργειακής κατάστασης του σώματος, των διαφόρων ηλεκτρομαγνητικών και ηλεκτρικών πεδίων, που υπάρχουν και δρουν στο σώμα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε την ισορροπία στην ενεργειακή κατάσταση του οργανισμού. Ώστε το σύνολο του σώματος και των οργάνων του να λειτουργούν σωστά και «συμβατά», τόσο σε σχέση με το εσωτερικό περιβάλλον, όσο και με το εξωτερικό.

Πώς εφαρμόζεται o ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες;

  Η εφαρμογή του Η/Β χωρίς βελόνες υπάρχουν ειδικές συσκευές αυτοθεραπείας με τα ανάλογα εξαρτήματα. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, ο ειδικός επιτυγχάνει τον ερεθισμό των αντανακλαστικών σημείων του ανθρωπίνου σώματος με απλό άγγιγμα, χωρίς κανένα τρύπημα. Οι συσκευές Η/Β όχι μόνο δε βλάπτουν, αλλά πολλές από αυτές, όσες λειτουργούν σε συχνότητα 10Hz, ωφελούν όχι μόνο με τη διέγερση των αντανακλαστικών σημείων. Αλλά και με τη συχνότητα αυτή, γιατί ολόκληρο το σύμπαν λειτουργεί σε αυτή τη συχνότητα. Έτσι οδηγούμε το σώμα σε μια εσωτερική ισορροπία, αλλά και σε εναρμόνιση με το περιβάλλον.

Σε ποιές περιπτώσεις βοηθά ο ηλεκτροβελονισμός;

  Ο Η/Β χωρίς βελόνες βοηθά σε διάφορα προβλήματα. Όπως πονοκεφάλους, αυχενικό σύνδρομο, αρθριτικά, αλλεργίες, αισθηματικές καταστάσεις, γαστρίτιδες, γυναικολογικά προβλήματα, νευροφυτικά, καταθλιπτικά φαινόμενα, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, κλπ. Ο ηλεκτροβελονισμός είναι χρήσιμος και σε περιπτώσεις φυσικής τόνωσης αθλητών.

100% Άμεσα Αποτελέσματα σε 3 εβδομάδες
Αγγελική Κοσκερίδου Νιάρχου, N.D., MSc, Prof.
Holistic Doctor © All Rights Reserved. Designed and Developted by Logicsoft.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.